Informatii

Cele mai cumpărate

Promoții obiecte decorative

Pe obiectedecorative.com gasiti o gama diversificata de vaze realizate din bambus, ceramică, ratan, sticla mozaicata sau rasina, aceste vaze decorative aduc o nota deosebita in orice interior, fie ca este clasic sau modern. Ele pot fi folosite ca accesorii decorative, sau ca vaze pentru flori.

Vaze Conține 65 obiecte decorative.

Categorii de produse decorative

 • Vaze Bambus

  Bambusul este una din cele mai vechi plante descoperite si utilizate de om. Cunoscut si ca ''arborele de fier'' acesta are diferinte intrebuintari. Noi vi-l oferim sub forma de vaze din bambus.

  Pe obiectedecorative.com gasiti o gama diversificata de vaze decorative realizate din bambus, ceramică, ratan, sticla mozaicata sau rasina, aceste vaze aduc o nota deosebita in orice interior, fie ca este clasic sau modern. Ele pot fi folosite ca accesorii decorative, sau ca vaze pentru flori.

 • Vaze Ceramica

  Ceramica este un material obtinut prin modelarea si arderea argilelor. Cu ajutorul mestesugarilor aceasta a prins forma, iar noi v-o oferim sub forma de vaze din ceramica.

 • Vaze din Ratan

  Ratan este numele pentru aproximativ 600 de specii de palmieri, nativi pentru regiunile tropicale din Africa, Asia și Australia.

  Pe obiectedecorative.com gasiti o gama diversificata de vaze ornamentale realizate manual: vaze din ratan, bambus, ceramica, sticla mozaicata sau rasina.

 • Vaze Ornamentale diverse

  Iti doresti o vaza deosebita? Cu siguranta dorinta iti va fi indeplinita! Ti-am pregatit o gama variata de vaze ornamentale realizate manual din rasina, sticla sau metal.

  Pe obiectedecorative.com gasiti o gama variata de vaze ornamentale, precum: vaza din sticla, metal sau rasina.

 • Vaze Ornamentale Africane

  Potrivit persoanelor energice, stilul african – impulsiv si torid, musteste de enigmele si misterele continentului african si a triburilor sale.

  Pe obiectedecorative.com gasiti o gama diversificata de vaze ornamentale realizate din bambus, ceramică, ratan, sticla mozaicata sau rasina, aceste vaze decorative aduc o nota deosebita in orice interior, fie ca este clasic sau modern.

 • Vaze Sticla Mozaicata

  Mozaicul este o tehnica decorativa ce a fost cunoscuta inca din cele mai vechi timpuri. Vazele din sticla mozaicata pe care noi vi le oferim au o eleganta aparte si vor oferi caminului dumneavoastra o imagine speciala.

  Pe obiectedecorative.com gasiti o gama diversificata de obiecte decorative, precum: Vaze decorative.

 • Vaze Rasina

  Vaze decorative:

  Rasina naturala cat si cea sintetica sunt folosite in diverse domenii si au diferite intrebuintari. Noi v-o oferim sub forma de vaze decorative din rasina, realizate manual. Iti doresti o vaza deosebita? Cu siguranta dorinta iti va fi indeplinita!

pe pagină
Se afişează 1-20 din 65 obiecte decorative