Informatii

Cele mai cumpărate

Promoții obiecte decorative

Pe obiectedecorative.com gasiti o gama variata de tablouri decorative. Iti doresti un tablou unicat?  Fie ca este un tablou 3D, tablou abstract, tablou african, tablou floral, tablou metal art sau tablou modern, cu siguranta OD (obiectedecorative) iti va indeplini dorinta!

Tablouri decorative Conține 91 obiecte decorative.

Categorii de produse decorative

 • Tablouri 3D

  Vrei sa achizitionezi un tablou si esti inca in dilema? Incearca tablourile 3D! Acestea se pot constitui intr-un element de design inedit, pentru o pata de culoare si un plus de stil adus casei tale.

 • Tablouri Abstracte

  Arta abstracta comunica lucruri diferite pentru fiecare dintre noi. De aceea, tablourile abstracte sunt elementul perfect pentru orice casa care are nevoie de o explozie de inedit.

 • Tablouri Africane

  Aceste tablouri africane sunt unice prin sentimentul de libertate pe care il infatiseaza, prin simpla prezenta a naturii si prin ipostazele ei nebanuit de artistice.

 • Tablouri Diverse

  Doresti un tablou realizat manual din elemente de piele artificiala? Sau un pistol cu rol decorativ? Aici este locul potrivit sa gasesti ceea ce doresti!

 • Tablouri Florale

  Florile reprezinta simboluri ale dragostei, pasiunii, adevarului si nu numai. Tablourile florale surprind forme si culori unice ce pot schimba radical spatiul in care locuiti.

 • Tablouri Metal Art

  Tablourile Metal Art sunt realizate manual, pe o folie din aluminiu, folosindu-se o metoda complexa ce curpinde talent, indemanare, un flex si multa culoare pentru ca acestea sa prinda ''viata''. Pentru exemplificare, urmariti acest filmulet in care un tablou metal art prinde ''viata'': https://www.youtube.com/watch?v=sjRvcJyRg1Q&sns=fb

 • Tablouri Moderne

  Doresti sa renunti la stilul clasic, traditional? Aceste tablouri moderne iti vor creea un ambient relaxant si plin de inspiratie.

pe pagină
Se afişează 1-20 din 91 obiecte decorative