Informatii

Cele mai cumpărate

Promoții obiecte decorative

Statuetele sunt ornamente speciale care aduc un plus de eleganta si caldura oricarui design de interior.

Statuete Conține 81 obiecte decorative.

Categorii de produse decorative

 • Statuete Africane

  Statuete decorative: Africane

  Potrivit persoanelor energice, stilul african – impulsiv si torid, musteste de enigmele si misterele continentului african si a triburilor sale.  Statuetele africane aduc o nota deosebita in orice interior, fie ca este clasic sau modern. Pe obiectedecorative.com gasiti o gama variata de statuete decorative africane.

 • Statuete Diverse
 • Statuete Elefanti

  Statuete decorative: Elefanti

  Elefantul este unul dintre cele mai longevive si intelepte animale. O statueta infatisand acest animal protejeaza locuinta si este aducatoare de noroc. Pe obiectedecorative.com gasiti o gama variata de statuete decorative. De asemenea poate reprezenta un cadou inedit.

 • Statuete Indragostiti

  Statuete decorative: Indragostiti

  Pe obiectedecorative.com gasiti o gama variata de statuete decorative, precum: statueta indragostiti, elefant, soldat, masina, africana, Fortuna. De asemenea poate reprezenta un cadou inedit.

 • Statuete Fortuna -...

  Statuete decorative: Fortuna - Zeita Justitiei

  În mitologia romană, Fortuna  era personificarea norocului, sperând la noroc. Fortuna (de la „furtună”, „Cea care fură” (aduce dezastrul) – „Cea care tună”) putea fi reprezentată de asemeni tristă și oarbă, după cum descrierile moderne ale Justiției, încep să reprezinte caracterul capricios al vieții. Aceasta statueta este un simbol al corectitudinii.

  Pe obiectedecorative.com gasiti o gama variata de statuete decorative. De asemenea poate reprezenta un cadou inedit.

 • Statuete Soldati

  Statuete decorative: Soldati

  Pe obiectedecorative.com gasiti o gama variata de statuete decorative, precum: statueta indragostiti, elefant, soldat, masina, africana, Fortuna. De asemenea poate reprezenta un cadou inedit.

pe pagină
Se afişează 1-20 din 81 obiecte decorative